VIVAPLAST система за врати и прозорци 6300
VIVAPLAST система 6300 за прозорци и врати
27.02.2018
VIVAPLAST система за прозорци 6400
VIVAPLAST система за врати и прозорци 6400
11.03.2018

ПВЦ дограма

ПВЦ профили Trocal

Защо да изберем ПВЦ дограма ?

ПВЦ дограма е перфектно решение за всеки дом. ПВЦ дограма е предпочитана, защото има предимства при смяна или монтаж. Предпочитана е заради различните възможности, които притежава. Възможностите са – опции за монтаж на различни видове стъклопакети и изработка на профили с различен брой камери.

Допълнителните предимства са енергийна ефективност, изолиране на шума и топлоизолационни качества.

С помощта на този вид дограма се предпазват мебелите ви от избелване и навлизането на шум в дома ви. Също така позволява затъмняване на помещенито за по комфортно гледане на телевизия, така че да се чувствате като на кино.

Външните ролетни щори се управляват с мотор и ръчно. Моторното управление става с дистанционно или чрез бутон монтиран в стената, а ръчното управление с въже или табакера.
Не се променя вида и структурата на ПВЦ профили, защото притежават защите от ултравиолетови лъчи и стандартните метеорологични влияния не променят структурата на ПВЦ дограмата назависимо от влажността, не корозира – издържа на различни влияния от атмосферните условия.

Животът на ПВЦ дограмата е около 20 години, но повечето профили могат да имат по дълъг живот. Най-големите плюсове на ПВЦ дограмата е шумоизолация и топлоизолация. Тези качества я прафят с висока енергийна ефективност. Благодарение на нея дома ви е отлично изолиран през сутдените дни. ПВЦ профили с 5 или 6 камери осигуряват повишени изолационни качества.

Сериите на ТРОКАЛ профили са:

  • ТРОКАЛ ECONOMY 70
    Профилите Трокал Economy 70 са сред най-търсените продукти. Тези профили са едни от най-разпространените в света профили. Броя на камерите са пет и е с коефициент на топлопреминаване Uw = 1,3 W / (m² . K). Защитено е от външни влияния или деформации.
  • ТРОКАЛ PRESTIGE 88+
    Серията Prestige 88+ съдържат шест броя камери и висок клас дизайн. Тази серия е предвидена да задавали и най-взискателните клиенти, търсещи луксозен вид и изпълнение в дограмата.